Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد همت پناه گفت: کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با آگاهی درباره بخش اقتصادی و شرکت‌های تولیدی و صادراتی استان‌های مختلف به محل مأموریت خود اعزام می‌شوند تا فرصت‌های مناسب را برای افزایش صادرات بیابند.

یکی از ملزومات کار یک کارشناس اقتصادی وزارت امور خارجه این است که آگاهی کاملی نسبت به ظرفیت‌های داخل کشور داشته باشد و بداند این ظرفیت‌ها درزمینه‌های تولید، فرصت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری و صادرات و همچنین نیازمندی‌های صنایع داخلی ما چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همت پناه می‌گوید: بر اساس همین احساس نیاز، تصمیم گرفته شد که کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه قبل از اعزام به محل مأموریت خود، بازدید‌های استانی داشته باشند تا با آشنایی کامل از ظرفیت‌ها و نیاز‌های هر استان بررسی کنند که چه‌کاری برای توسعه صادرات استان‌ها در این مأموریت‌ها می‌توانند انجام دهند.

از سال گذشته پس از برگزاری دوره‌های آموزشی نظری و کارگاه‌هایی با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی از موسسه‌ها مانند سازمان‌های توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، بازدید کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه از استان‌ها آغاز شد و تاکنون از قزوین و مرکزی و همچنین عسلویه بازدید داشتیم.

به گفته همت پناه در این بازدید‌ها با شرکت‌های توانمند صادراتی آشنا شدیم، همچنین این بازدید‌ها کمک می‌کند تا کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با بینش کافی به محل مأموریت خود در کشور‌های دیگر بروند و با پیگیری نیاز‌ها به‌منظور بازاریابی و کشف فرصت‌های تجاری برای شرکت‌های ایرانی به‌ویژه واحد‌های دانش‌بنیان و فناور اقدام کنند.

او اخیراً با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کمیته‌ای در وزارت امور خارجه در این زمینه تشکیل‌شده است، گفت: تاکنون حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در سایت معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه معرفی‌شده‌اند که درزمینه‌های مختلف مانند حمل و نقل، پزشکی و دارویی توان صادراتی دارند.

کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها، واسط بین بدنه اقتصادی داخلی و زمینه‌های خارج کشور هستند و آگاهی کامل آن‌ها از ظرفیت‌ها اقتصادی استان‌ها بویژه در زمینه دانش بنیان کمک بسیاری به آن‌ها می‌کند.

به گفته او امسال حدود ۳۸ نفر از کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و بازدید از چند استان به محل ماموریت خود یعنی به شرق آسیا، آسیای میانه، آفریقا، آمریکای لاتین و اروپا اعزام می‌شوند.

رییس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه اظهار امیدواری کرد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و استانداری ها، زمینه سفر کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه به سایر استان‌ها نیز فراهم شود.

جمعی از رایزنان اقتصادی وزارت امور خارجه سه شنبه وارد اصفهان شدند و در سفری سه روزه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این استان در بخش‌های مختلف از جمله اقتصاد دانش بنیان و واحد‌های صنعتی آشنا می‌شوند.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان، ۱۱۲ شهر و ۸۴۹ روستا دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت امور خارجه شرکت های دانش بنیان دوره آموزشی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه دانش بنیان ظرفیت ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان